DOLAR 32,3419 0.18%
EURO 35,1026 -0.24%
ALTIN 2.238,70-0,20
BITCOIN %
İstanbul
11°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

sigortaladım.com’un “Geleceğin Kahramanları” çocuk kitabı projesi 81 ilde çocuklara ulaşacak

sigortaladım.com’un “Geleceğin Kahramanları” çocuk kitabı projesi 81 ilde çocuklara ulaşacak

ABONE OL
8 Aralık 2022 05:00
sigortaladım.com’un “Geleceğin Kahramanları” çocuk kitabı projesi 81 ilde çocuklara ulaşacak
0

BEĞENDİM

ABONE OL

sigortaladım.com’un çocuklarda çevre ve doğa bilincini geliştirmeye yönelik sosyal sorumluluk çalışması “Geleceği Koruyan Kahramanlar” çocuk kitabı için Milli Eğitim Bakanlığı ile iş birliği anlaşması gerçekleştirildi.

Kurumsal ve bireysel hizmetleriyle sigorta sektöründe faaliyet gösteren sigortaladım.com’un doğayı korumak ve insan sağlığını ön plana koyarak başlattığı Egzoz Gazı Emisyon Ölçüm kampanyası devam ederken, çocuklar için de yeni bir sosyal sosyal sorumluluk çalışması hayata geçirildi.

Çevre ve doğayı korumanın ipuçlarının anlatıldığı “Geleceği Koruyan Kahramanlar” çocuk kitabının Milli Eğitim Bakanlığı iş birliği ile çocuklara ücretsiz ulaştırılması için anlaşma yapıldı.

sigortaladım.com Genel Müdür Yardımcısı Orçun Kızıltepe, AA muhabirine yaptığı açıklamada çevreci ve doğa dostu bir şirket olarak pek çok projeyi hayata geçirdiklerini söyledi.

Projelerinin en önemlilerinden birinin “Egzoz Gazı Emisyon Ölçüm Hediyesi” olduğunu belirten Kızıltepe, şunları kaydetti:

“Müşterilerimizin yoğun ilgisi ve kampanyanın ekosisteme katkısını göz önüne alarak kampanyamızı 2023 yılında da devam ettirme kararı aldık. Ardından Tema Vakfı ile birlikte Türkiye’nin 81 ilinde sigorta poliçesinin fidana dönüştürmesini sağlayan bir projeye katkı sağladık.

Doğaya ve çevreye olan sorumluluğumuz ile geleceğimiz olan çocuklarımızın zihninde bir farkındalık oluşturabilmek adına ‘Geleceği Koruyan Kahramanlar’ adındaki 6- 10 yaş grubu için hazırladığımız bu mini film ve kitap setini bu yıl Milli Eğitim Bakanlığımızın desteği ile hayata geçirdik.”

“Farklı yaş grupları için farklı uygulamaları hayata geçireceğiz”

Kızıltepe, Milli Eğitim Bakanlığı’nın kendilerine hem içerik hem de dağıtım konusunda destek olduğunu vurgulayarak, “81 ilde bu projeyi yürütüyoruz. Moda İlkokulu ile başladık ve bütün şehirlerde dağıtımını Milli Eğitim Bakanlığı ile gerçekleştireceğiz. Çevre ve doğa dostu şirket olarak hem Milli Eğitim Bakanlığımız ile hem diğer ilgili kurumlarla beraber farklı yaş grupları için farklı projeleri de hayata geçireceğiz.” şeklinde konuştu.

???????sigortaladım.com’un, 6-10 yaş arasındaki çocuklara özel hazırlandığı “Geleceği Koruyan Kahramanlar” isimli çocuk kitabı; Su, Güneş ve Yaprak’ın 3 bölümden oluşan hikayelerinden oluşuyor.

Doğanın içinden özenle seçilen karakterlerin maceralarıyla doğa sevgisi anlatılırken aynı zamanda çocuklarda çevre bilincinin artırılmasına katkı sağlanıyor.

Çocuklara eğitici ve eğlendirici bir yolla çevre bilincini aşılamayı ve doğa sevgisi kazandırmayı hedefleyen sigortaladım.com, kitap çalışmasının yanı sıra 10 bölümden oluşan video animasyon çalışmasını da çocukların beğenisine sundu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

deneme
dedektif | özel dedektif | fixbet giriş